Wat is Access Bars™ 

Access Bars™ is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.


"Bars" kunnen vertaald worden als  "banen" die een verzamelnaam zijn voor 32 punten op het hoofd. In deze energiebanen door en om het hoofd ligt de elektrische lading van al je gedachten, houdingen, beslissingen, ideeën en overtuigingen opgeslagen.

Tijdens een Bars behandeling worden deze punten zacht aangeraakt waardoor de energie gaat stromen en de spanning op de banen wordt ontladen en afgevoerd door het lichaam. Hierdoor kan je meer rust en ruimte ervaren in het hoofd waardoor je nieuwe keuzes kunt maken. Het verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.

Het nalopen van de Bars valt te vergelijken met het defragmenteren van de harde schijf van je computer. Oude bestanden en programma's die energie kosten worden "verwijderd" en er komt weer ruimte en gemak in je leven. Het is een heerlijke manier om een druk en steeds malend hoofd te kalmeren.

Een Bars behandeling duurt tussen 1 -1,5 uur, je ligt aangekleed onder een deken heerlijk te genieten. Iedereen kan een Bars behandeling ondergaan, van baby tot oudere.

Bij kinderen en baby's zal de behandeling korter zijn.


Afbeeldingsresultaat voor afbeelding access bars