De inhoud van deze website is zorgvuldig samengesteld, toch kunnen er onjuistheden voorkomen. Allergie-energiepraktijk is niet aansprakelijk voor de juistheid, betrouwbaarheid en compleetheid van alle informatie. Voor directe of indirecte schade, die voortkomt uit het gebruik, de inhoud of informatie van deze website, is allergie-energiepraktijk niet aansprakelijk. 

Allergie-energiepraktijk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites, welke via de links bezocht kunnen worden.

C. Lanting-Lehn stelt geen diagnose en pretendeert niet enige ziekte te genezen .De behandelingen en natuurgeneeskundige producten, die in de praktijk toegepast kunnen worden, behoren niet tot het terrein van de westerse traditionele geneeskunde. De verantwoordelijkheid voor het ondergaan van deze therapieën en het gebruik van deze producten berust bij de cliënt zelf.

Het volgen van deze therapieën en het gebruik van eventueel verstrekte natuurgeneeskundige producten zijn geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg. Het consulteren van een arts blijft noodzakelijk.